WARNING NOTICE (COPYRIGHT)

suratlawyer

Advertisements

9 thoughts on “WARNING NOTICE (COPYRIGHT)

  1. tahniah Rose Harissa….lepas ni x adela orang yg ciplak karya org lain n ngaku karya dia.ada otak dok pk kerja senang jer

  2. TQVM ROSEAKAK RASA GEMBIRA ROSE DAH AMBIL LANGKAH YANG BETUL UNTUK LINDUNGI KARYA@HARTA INTELEK ROSE. AKAK AKAN TERUS MENYOKONG KARYA2 ROSE. TQVM From: Rose Harissa To: fidah7009@yahoo.com Sent: Thursday, September 10, 2015 9:00 PM Subject: [New post] WARNING NOTICE FOR INFRINGEMENT UNDER COPYRIGHT ACTS 1987 #yiv6059338075 a:hover {color:red;}#yiv6059338075 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv6059338075 a.yiv6059338075primaryactionlink:link, #yiv6059338075 a.yiv6059338075primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv6059338075 a.yiv6059338075primaryactionlink:hover, #yiv6059338075 a.yiv6059338075primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv6059338075 WordPress.com | Rose Harissa posted: “” | |

  3. Tahniah sepatutnya lama dulu rose dah buat macam ni. Sayang rasanya cerita rose yang banyak2 dalam blog dulu suka hati je depa pi ciplak. Kalau nak jadi penulis tu buatlah cerita sendiri ni senang je nak ambil idea orang lain. Tambah sini sikit dah jadi hasil kununnya dia punya walhal org lain punya cerita. Dia tak tahu ke hasil perbuatan dia macam tu menambahkan saham dosa dia dengan penulis yang dia ciplak sebab ambil tanpa izin. Kadang kan tak paham lah orang sekarang ambil orang punya cerita tanpa fikir dosa dan pahala. janji dia ada cerita baru. Hish hish hish kalau dah tak ada idea tu janganlah jadi penulis. Merosakkan kerjaya penulis novel yang betul-betul Allah kurniakan bakat sebagai penulis. Chaiyok chaiyok rose.

  4. Good.Semua writer patut buat macam Rose ni ,klu tak makin berleluasa la demo dok mencedok hasil idea orang.Cam sikit pun tak rasa bersalah.

  5. tahniah rose harissa………….langkah yg bijak tuk melindungi karya sendiri…semoga org yg suka suki nak ceduk tu fikir byk kali….kalo x jalan gak…saman je rose

  6. tindakan yang sangat betul Rose…..zaman sekarang sesuka ati jer ciplak hak org lain lepas tu claim sendiri punya tanpa rasa bersalah….untung atas angin jer…semua nak guna jalan pintas….so tahniah untuk u kerana menlindungi karya u yang ada nilai yang tersendiri

    1. ye nureen… saya dah penat… asyik kena mengalah aje sebab lambat terbit… sekarang lega sbab blog pun dah ada perlindungan… isi kandungan… sakit hati dah baca cerita orang nampak plot sendiri,.. dehhh…

Apa korang rasa...?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s