HASIL KARYA (TERBIT)

NOVEL DEWASA

koleksinovelaku copy

NOVEL REMAJA

remaja

Karya :
Ruangan Misteri majalah APO? – NORA (2003 – current)

  1. Berikan Cintamu – Alaf 21 (2006)
  2. Cinta Mekar di Hati – Alaf 21 (2008)
  3. Serasi Di Hati – NBKara (2008)
  4. Mulanya Satu Cinta – Alaf 21 (2009)
  5. Evolusi Elly – PTS Millennia (2009)
  6. Tuhan Lebih Tahu – NBKara (2009)
  7. Wasilah Cinta Weera – PTS Litera (2010) – Novel Islami
  8. Projek Diet Ain Maisarah – PTS Millennia (2010)
  9. Seperti Keju & Coklat – PTS Litera (2010) – Novel Syok/ Gedik Islami
  10.  …Dan Cinta Pun Tersenyum – NBKara (2010)
  11. Blues Amni – Oh! Kerja (2011) PTS Litera
  12. Avian Arisa – Cabaran Menjadi Teruna, Payahnya Menjadi Dara – bersama Lily Haslina Nasir – Novel remaja/komik/motivasi/pendidikan (2011) PTS Millennia
  13. Blues Amni – Cik Propagandis (2012) PTS Litera
  14. Saranghaeyo, Arumi (2012) PTS Litera (Hallyu)
  15. Guy Next Door (2014) Kaki Novel

15 thoughts on “HASIL KARYA (TERBIT)

  1. Akak, mane nak dapat lagi buku berikan cintamu tu? Tang lame punye hilang and now tengah gigih nak cari tak jumpe 😭

  2. sy tak jumpa pun buku akak rose, dok cari nama rose harissa je, rupanya akak pun ada nama lain jugak. berminat nak baca novel2 lain, suka dengan gaya penceritaan akak.

  3. As-Salam, masa pesta buku lepas saya ada beli buku Guys Next Door di booth Kaki Novel. Masa beli buku tu dibalut dengan plastik so saya tak boleh nak belek mukasurat. Bila dah balik seronok2 baca baru la perasan buku yang saya beli tu hilang 20 mukasurat. Mmg frust sangat2 terus hantar email ke Kaki Novel mohon untuk tukar tapi sampai skrg Kaki Novel tak reply email saya. Sedih sangat.

  4. saya cari The Guy Next Door kat tempay saya nii. tp x jumpa.. sinopsis yang saya baca sangat best.. nak sangat2 dapatkan buku nii..

  5. kita tengah mencari buku RH 1. Serasi di hati, 2. Wasilah cinta weera & 3. … dan cinta pun tersenyum. dlm collection 3 dari Alaf 21, 1 Tuhan lebih tahu & 1 Guy next door … harap2 berjaya dlm misi mencari buku RH yang tertinggal, preloved pun takper.

  6. Upanya akak pun pakai nama nora ismail. Akak mna nk dpt novel akak SDH, TLT & DCPT? Mcm best je…rsa nk bca tp cri kt pasaran xda pulak…

  7. Rupa2nya dah banyak novel akak saya ada….nora ismail pun akak yer….♡♡♡♡♡♡….cuma buku remaja yg kat bwh tu je saya tak de….:)

Apa korang rasa...?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s